top of page
IMG_7247.JPG

Philip Martin's, gelaatsverzorging

Philip Martin's is een Italiaans merk,  die instaat voor groene chemie. Ze maken de keuze om met zuivere, gezonde en hoogwaardige ingrediënten te werken. Met ongeziene resultaten. Ontdek de natuurlijk texturen en geuren en laat je onderdompelen in de wondere wereld van Philip Martin's. Bij elke gelaatsverzorging zorgen we voor een totaal belevenis , elke verzorging starten we met een welkomstritueel. Graag helpen jouw verder met al jouw huidvragen ( welke producten, hoe breng ik ze aan,...) alles om een prachtig en ontspannend resultaat te bekomen.

IMG_7246.JPG

Footlogix, medische pedicure

Is een verzorgingsmerk voor voeten. Het merk maakt gebruik van een lichte voetmousse, neemt snel op in de huid, bevat actieve bestanddelen, essentiële oliën, sluit de poriën niet af. Na elke medische pedicure ronden we de verzorging af met een massage met deze aangename mousse.

IMG_7244.JPG

Marc inbane, natrual tanning

Marc inbane biedt een luxe gamme aan van tanningproducten. Het merk staat voor dierproefvrij, vrij van parabenen,siliconen en sulfaten (geen uitdroging), dermatologisch getest en goedgekeurd.

Bij Mari Joli kan je terecht voor de tanning mousse, Perle de soleil druppels (gelaat), Hyaluronic tanning spray en tanninghandschoen

IMG_7248.JPG

Kurland, permanent contour

Kurland  werkt samen met de natuurlijke bronnen van de natuur. Permanent contour is een apparaat die we gebruiken om te masseren. Het blaast constante stoom door het handvat, op het handvat bevindt zich een pad met alpenkruiden en vervolgens wordt er gemasseerd op het lichaam. Deze combinatie zorgt voor een diepe warmte en ontspannen gevoel.

IMG_7249.JPG

Royx pro, suikerontharing

Royx pro staat voor natuurlijk epilatie, bevat suiker -citroen en water. Het zorgt voor minder irritatie op de huid. De epilatie gebeurt met de haargroei richting mee waardoor een mooie resultaat bekomt.( geen afgebroken haren)

bottom of page