top of page
IMG_7247.JPG

Philip Martin's, gelaatsverzorging

Philip Martin's is een Italiaans merk,  die instaat voor groene chemie. Ze maken de keuze om met zuivere, gezonde en hoogwaardige ingrediënten te werken. Met ongeziene resultaten. Ontdek de natuurlijk texturen en geuren en laat je onderdompelen in de wondere wereld van Philip Martin's. Bij elke gelaatsverzorging zorgen we voor een totaal belevenis , elke verzorging starten we met een welkomstritueel. Graag helpen jouw verder met al jouw huidvragen ( welke producten, hoe breng ik ze aan,...) alles om een prachtig en ontspannend resultaat te bekomen.

IMG_7246.JPG

Footlogix, medische pedicure

Is een verzorgingsmerk voor voeten. Het merk maakt gebruik van een lichte voetmousse, neemt snel op in de huid, bevat actieve bestanddelen, essentiële oliën, sluit de poriën niet af. Na elke medische pedicure ronden we de verzorging af met een massage met deze aangename mousse.

IMG_7244.JPG

Marc inbane, natrual tanning

Marc inbane biedt een luxe gamme aan van tanningproducten. Het merk staat voor dierproefvrij, vrij van parabenen,siliconen en sulfaten (geen uitdroging), dermatologisch getest en goedgekeurd.

Bij Mari Joli kan je terecht voor de tanning mousse, Perle de soleil druppels (gelaat), Hyaluronic tanning spray en tanninghandschoen

pexels-mariam-antadze-6431172.jpg

Millesman, Lasertoestel

Mari Joli koos voor de nieuwste technologie. De Millesman blend, een laser met 4 stralen die voor het snelste resultaat  bekomt voor elk type persoon.  Jaarlijks zijn er opleidingen en wordt ik bij gestaan vanuit de firma. Op naar een haarvrije zone!

IMG_7249.JPG

Royx pro, suikerontharing

Royx pro staat voor natuurlijk epilatie, bevat suiker -citroen en water. Het zorgt voor minder irritatie op de huid. De epilatie gebeurt met de haargroei richting mee waardoor een mooie resultaat bekomt.( geen afgebroken haren)

bottom of page